دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

تاخیر در پرواز‌های داخلی به دلیل انجام مانور زلزله در تهران

فردا دوم اسفند ماه با توجه به برگزاری مانور بزرگ زلزله کلانشهر تهران و انجام تعدادی پرواز امداد رسان در این فرودگاه همزمان با انجام پرواز‌های روزانه نوتام‌های پروازی صادر شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 19
کد خبر: ۲۷۱۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فردا دوم اسفند ماه با توجه به برگزاری مانور بزرگ زلزله کلانشهر تهران و انجام تعدادی پرواز امداد رسان در این فرودگاه همزمان با انجام پرواز‌های روزانه نوتام‌های پروازی صادر شد.

نوتام شماره ۷۱۱در خصوص امکان تاخیر در برخی پروازها، نوتام شماره ۷۰۸ در خصوص ممنوعیت پرواز‌های با دید (VFR) در محدوده شهر تهران و آخرین نوتام به شماره ۷۰۷ در خصوص آماده سازی قسمتی از فرودگاه، جهت تردد هلیکوپتر‌های امداد رسان صادر شد.

با توجه به انجام مانور در ۲ اسفند در ۵ نقطه تهران بزرگ خواهشمند است مسافرین ۱ساعت ونیم قبل از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشند. /باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: پرواز زلزله
ارسال نظر